Şahgeldi İlkokulu

WEB https://van-sahgeldi.meb.k12.tr
Adres : ŞAHGELDİ KÖYÜ TUŞBA/VAN
VİZYON : Okul sınırlarımızda bulunan zorunlu eğitim çağındaki ilkokul ve okul öncesi kız ve erkek çocuklarımızın kaliteli eğitime erişimlerini ve okula devamlarını sağlayıp eğitim haklarını tüm boyutları ile kullanmalarını temin etmek ,onların iyi bir vatandaş olmaları için gerekli temel bilgi , beceri davranış ve alışkanlıkları kazandırmak ,onları ilgi ,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek ,etik ilkelerle donanmış olarak hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.
MİSYON : Çağdaş alt yapısı ve nitelikli personeliyle değişimi ve teknolojiyi yakından takip eden,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,insan haklarına saygılı,yeniliklere açık,etik değerlere bağlı,öğrenci ve veli odaklı,kaliteli ve üstün eğitim öğretim hizmeti sunmaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 8.30-13.50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Soba
Servis :
Ulaşım : Ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve İlçe merkezine uzaklığı 33km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :